Zakelijk bij Mikategel.nl

Bij Mikategel.nl bieden we niet alleen onze producten aan aan particuliere klanten, maar ook aan bedrijven en professionals. Of u nu een aannemer, architect, projectontwikkelaar of interieurontwerper bent, we hebben de producten en diensten die u nodig heeft voor uw projecten.

Groot assortiment tegels

Ons assortiment bestaat uit een breed scala aan tegels, waaronder keramische tegels, natuursteen, mozaïektegels, wandtegels, vloertegels en meer. We hebben verschillende maten, kleuren, texturen en afwerkingen om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

We werken samen met gerenommeerde fabrikanten om de hoogste kwaliteit tegels aan te bieden tegen concurrerende prijzen. Ons ervaren team kan u helpen bij het selecteren van de juiste tegels voor uw project en biedt deskundig advies en ondersteuning.

Maatwerk

Naast onze standaard tegelcollecties bieden we ook maatwerk aan. Of u nu op zoek bent naar speciale afmetingen, patronen of kleuren, we kunnen u helpen bij het ontwerpen en produceren van tegels op maat. Onze maatwerk service is perfect voor unieke projecten of het herstellen van historische gebouwen.

Snelle en betrouwbare levering

We begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd en binnen het budget te leveren. Daarom bieden we snelle en betrouwbare levering aan bedrijven en professionals. We werken samen met betrouwbare transportbedrijven om onze producten veilig en op tijd bij u af te leveren, waar u ook bent.

Service op maat

Bij Mikategel.nl streven we naar uitstekende service voor onze zakelijke klanten. Ons ervaren team kan u helpen bij het kiezen van de juiste tegels voor uw project, offertes maken en het plannen van leveringen. We begrijpen de specifieke behoeften en eisen van zakelijke klanten en bieden daarom service op maat aan.

Neem contact met ons op

Als u interesse heeft in onze producten en diensten voor uw bedrijf of project, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw project. We kijken ernaar uit om met u samen te werken!