Showrooms van Mikategel.nl in Den Haag

Bij Mikategel.nl hebben we twee showrooms in Den Haag, gelegen aan de Kerketuinenweg en de De la Reyweg. Onze showrooms bieden u de mogelijkheid om ons uitgebreide assortiment tegels te bekijken en te ervaren voordat u uw keuze maakt.

Bezoek onze showrooms

We nodigen u graag uit om onze showrooms te bezoeken en ons aanbod van tegels te bekijken. Ons ervaren personeel is beschikbaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste tegels voor uw project.

In onze showrooms vindt u een brede selectie van onze producten, waaronder keramische tegels, natuursteen, mozaïektegels, wandtegels en vloertegels. We hebben ook verschillende maten, kleuren, texturen en afwerkingen om uit te kiezen.

Kerketuinenweg showroom

Onze showroom aan de Kerketuinenweg is gemakkelijk bereikbaar en heeft voldoende parkeergelegenheid. In deze showroom vindt u ons volledige assortiment tegels, inclusief onze nieuwste collecties. Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte tegels voor uw project.

De la Reyweg showroom

Onze showroom aan de De la Reyweg biedt u een andere mogelijkheid om ons assortiment tegels te bekijken en te ervaren. Deze showroom is gelegen in het hart van Den Haag en biedt u de mogelijkheid om verschillende tegelcollecties te bekijken en te vergelijken.

Neem contact met ons op

Als u een bezoek wilt brengen aan onze showrooms of vragen heeft over ons assortiment tegels, neem dan gerust contact met ons op. Ons ervaren personeel staat klaar om u te adviseren en te helpen bij het vinden van de juiste tegels voor uw project. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in een van onze showrooms!