Onderhoudsbedrijf in Den Haag nodig? MIKA Tegel is er voor u!

MIKA Tegel is meer dan alleen een webshop voor vloer- en wandtegels. Wij zijn ook een ervaren aannemersbedrijf dat particuliere en zakelijke klanten door heel Nederland helpt met het onderhouden van hun gebouwen. Onze vakmensen hebben jarenlange ervaring en beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden om uw pand in topconditie te houden.

Wij begrijpen dat onderhoud aan uw woning of bedrijfspand van groot belang is. Het voorkomt onnodige kosten en zorgt ervoor dat u in een veilige en prettige omgeving kunt verblijven of werken. Bij MIKA Tegel nemen wij onderhoud dan ook zeer serieus en gaan wij altijd nauwkeurig te werk.

Onderhoudsbedrijf Den Haag em omstreken

Onze onderhoudsdiensten omvatten onder andere het schilderen van uw interieur en exterieur, reparatie van gevels en daken, timmerwerkzaamheden en het onderhoud van elektrische installaties. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne technieken om de duurzaamheid van uw pand te waarborgen.

Onze klanten zijn onze prioriteit en wij streven er dan ook naar om u volledig tevreden te stellen. Wij bieden u daarom altijd een persoonlijke aanpak en een offerte op maat. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij zijn gevestigd in Den Haag en hebben hier ook twee showrooms. Maar wij werken door heel Nederland. Of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of een andere stad woont, wij zijn er voor u. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor uw project

Wij komen graag bij u langs om te kijken wat u wilt gaan verbouwen en hoe wij u daarmee kunnen helpen. Vult u hieronder uw gegevens in, kort uitleggen wat u van plan bent en wij nemen contact met u op.