Klantenservice bij Mikategel.nl

Bij Mikategel.nl stellen we onze klanten altijd op de eerste plaats en streven we ernaar om een uitstekende klantenservice te bieden. Ons team staat klaar om al uw vragen en verzoeken te beantwoorden, en we doen ons best om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen.

Contact opnemen

Als u vragen heeft over een product of bestelling, of als u gewoon meer informatie wilt over ons bedrijf, neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via de volgende kanalen:

E-mail: stuur ons een e-mail op webshop@mikategel.nl en we zullen zo snel mogelijk reageren.
Telefoon: bel ons op +31 (0)6 28 248 051 tijdens onze openingstijden en we zullen u graag helpen.
Live chat: u kunt ook met ons chatten via de live chat op onze website.

Retourbeleid

Bij Mikategel.nl begrijpen we dat het soms nodig is om een product te retourneren. Daarom bieden wij een soepel retourbeleid aan. Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Het product moet in goede staat zijn en in de originele verpakking zitten.

Als u een product wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice. We zullen u informeren over de retourprocedure en eventuele kosten die van toepassing zijn.

Verzending en bezorging

Wij streven ernaar om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. In de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling binnen 10 werkdagen. Als er vertraging optreedt, zullen we u hiervan op de hoogte stellen. Als u vragen heeft over verzending en bezorging, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.