Garantie Mika tegel

Bij Mikategel willen we dat je tevreden bent met je aankoop en daarom bieden we garantie op al onze producten. Hieronder vind je meer informatie over onze garantievoorwaarden.

Garantietermijn

De garantietermijn op onze producten bedraagt 1 jaar. Dit betekent dat we gedurende deze periode verantwoordelijk zijn voor eventuele gebreken aan het product, tenzij het gebrek is ontstaan door normale slijtage, onjuist gebruik of door externe factoren zoals bijvoorbeeld weersomstandigheden.

Garantieprocedure

Als je aanspraak wilt maken op de garantie, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Vermeld hierbij je bestelnummer en een beschrijving van het probleem. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om de verdere procedure te bespreken.

Reparatie of vervanging

Als het gebrek onder de garantievoorwaarden valt, zullen wij het product zo snel mogelijk repareren of vervangen. Indien mogelijk zullen we het product ter plaatse repareren, anders wordt het product opgehaald en naar ons reparatiecentrum gestuurd. Wij zorgen ervoor dat het product zo snel mogelijk wordt gerepareerd en weer bij je wordt afgeleverd.

Uitzonderingen

De garantie dekt geen schade als gevolg van onjuist gebruik, ongeval of normale slijtage. Ook als het product is gerepareerd door een niet-geautoriseerde partij vervalt de garantie. Daarnaast geldt de garantie niet voor producten die zijn gekocht via andere verkoopkanalen dan onze eigen website.

Als je nog vragen hebt over onze garantievoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!