Chat met MIKA

Bij MIKA Tegel willen wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom bieden wij naast onze uitstekende klantenservice ook een chatfunctie op onze website. Hiermee kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met ons team van experts en al uw vragen stellen over ons assortiment en onze diensten.

Hoe werkt de chatfunctie?

Om gebruik te maken van onze chatfunctie hoeft u alleen maar op de chatknop te klikken, rechtsonder op onze website. Vervolgens opent er een chatvenster waar u uw vraag kunt stellen. Een van onze medewerkers zal u zo snel mogelijk antwoorden en u verder helpen.

Waarvoor kunt u de chatfunctie gebruiken?

Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden over ons assortiment, het leggen van tegels, het onderhouden van tegels en nog veel meer. Wilt u advies over de juiste tegels voor uw project? Of heeft u vragen over de verschillende tegelsoorten, kleuren of afmetingen? Dan kunt u deze gemakkelijk stellen via onze chatfunctie.

De voordelen van onze chatfunctie

Onze chatfunctie heeft verschillende voordelen. Zo kunt u snel en eenvoudig contact opnemen met ons team van experts en antwoord krijgen op uw vragen. Bovendien kunt u de chatgeschiedenis teruglezen en op een later moment eventueel nog eens nalezen wat er besproken is. Ook biedt de chatfunctie meer privacy dan telefonisch contact en is het gemakkelijker om afbeeldingen te delen om uw vraag te verduidelijken.

Heeft u nog vragen over onze chatfunctie of wilt u meer informatie over ons assortiment en onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op via de chatfunctie of het contactformulier op onze website. Ons team van experts staat altijd voor u klaar.