Betaal mogelijkheden Mika tegel

Bij Mikategel bieden we verschillende betalingsmethoden aan om het afrekenen van je bestelling zo gemakkelijk mogelijk te maken. Hieronder vind je een overzicht van de beschikbare betaalopties:

iDEAL

Met iDEAL kun je gemakkelijk en veilig online betalen via je eigen bank. Bij het afrekenen wordt je doorgestuurd naar de betaalpagina van je bank waar je de betaling kunt voltooien. Het bedrag wordt direct van je rekening afgeschreven en de bestelling wordt meteen verwerkt.

Creditcard

Bij Mikategel kun je ook betalen met je creditcard. We accepteren MasterCard, Visa en American Express. Tijdens het afrekenen vul je je creditcardgegevens in en zodra de betaling is goedgekeurd, wordt de bestelling verwerkt.

Bancontact

Voor onze Belgische klanten bieden we ook de optie om te betalen met Bancontact. Dit is de meest gebruikte betalingsmethode in België en werkt op dezelfde manier als iDEAL.

Overboeking

Als je liever niet online betaalt, kun je er ook voor kiezen om het bedrag zelf over te maken via een bankoverschrijving. Nadat je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail met onze bankgegevens. Zodra we de betaling hebben ontvangen, wordt de bestelling verwerkt.

Paypal

Met PayPal kun je eenvoudig en veilig online betalen. Je kunt je PayPal-rekening koppelen aan je bankrekening of creditcard en zo eenvoudig betalingen verrichten. Tijdens het afrekenen word je doorgestuurd naar de PayPal-website om de betaling te voltooien.

Achteraf betalen

Bij Mikategel bieden we ook de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dit betekent dat je de bestelling eerst ontvangt en pas later hoeft te betalen. We werken hiervoor samen met AfterPay. Let op: achteraf betalen is alleen mogelijk bij bestellingen tot €500,-.

Als je nog vragen hebt over onze betaalmogelijkheden of als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!