Bestellen & Levering bij Mika Tegel

Bij Mika Tegel bieden wij onze klanten een gemakkelijke en veilige manier om producten te bestellen en te laten leveren. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt over het bestel- en leverproces.

Bestellen

Het bestellen van producten bij Mika Tegel is eenvoudig en snel. Je kunt onze website gebruiken om het product van jouw keuze te vinden. Voeg het product toe aan je winkelmandje en ga verder met de betaling. We accepteren verschillende betalingsmethoden, waaronder iDeal, PayPal, Visa, en MasterCard.

Levering

Mika Tegel werkt samen met gerenommeerde vervoerders om onze producten veilig en tijdig te bezorgen. Nadat je bestelling is verwerkt, wordt deze binnen 10 werkdagen verzonden. De leveringstijd is afhankelijk van de bestemming en de beschikbaarheid van het product. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren.

Verzendkosten

Wij hanteren verschillende verzendkosten voor onze producten, afhankelijk van de grootte, het gewicht en de bestemming van de bestelling. Deze kosten worden automatisch berekend tijdens het afrekenen en zijn afhankelijk van de gekozen verzendoptie.

Retourneren

Wij willen dat onze klanten tevreden zijn met hun aankoop. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren. Neem contact op met onze klantenservice om een retourzending aan te vragen. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort.

Klantenservice

Onze klantenservice staat klaar om je te helpen bij alle vragen over je bestelling en levering. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon en wij helpen je graag verder.