Afhalen tegels mika tegel

Bij Mikategel is het mogelijk om je bestelling af te halen bij onze showroom in [locatie]. Hieronder vind je meer informatie over onze afhaalvoorwaarden.

Bestellen en betalen

Je kunt je producten eenvoudig bestellen via onze website. Kies het gewenste product en voeg deze toe aan je winkelmandje. Tijdens het afrekenproces kun je aangeven dat je de bestelling wilt afhalen. Vervolgens kun je de bestelling afronden door je persoonlijke gegevens in te vullen.

Je kunt ervoor kiezen om de bestelling direct te betalen via onze website, of om de betaling bij afhalen te voldoen.

Afhaalmoment

Zodra je bestelling klaarligt om af te halen, ontvang je van ons een e-mail met daarin een afhaalbevestiging en verdere informatie over het afhaalmoment. We streven ernaar om de bestelling zo snel mogelijk voor je klaar te leggen.

Afhaalvoorwaarden

Bij het afhalen van je bestelling vragen we je om een geldig legitimatiebewijs te tonen. Dit kan bijvoorbeeld je paspoort, identiteitskaart of rijbewijs zijn. Daarnaast dien je een kopie van de orderbevestiging mee te nemen.

Als je de bestelling door iemand anders laat afhalen, dien je dit van tevoren aan ons door te geven. Deze persoon dient een geldig legitimatiebewijs te tonen en een kopie van de orderbevestiging mee te nemen.

Showroom

Onze showroom in Den Haag is geopend van maandag t/m zaterdag. Hier kun je onze producten bekijken en advies vragen aan onze medewerkers. Als je ervoor kiest om je bestelling af te halen in onze showroom, kun je deze direct meenemen.

Als je nog vragen hebt over onze afhaalvoorwaarden, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd voor je klaar!